4,500 تومان
-
فروشنده :
لقمان حکیم
-
- کد فایل : 43321
- فرمت فایل دانلودی : .docx
- تعداد مشاهده : 10.7k
- تعداد صفحات : 12
دسته بندی فابل ها
آخرین فایل ها
- بیشتر -در این فصل دانش آموزان با مفاهیم و دانش اساسی درباره تغذیه سالم آشنا میشوند. مفاهیم این درس به دانش آموزان کمک میکند در انتخاب مواد خوراکی دقت کنند و بدانند که چگونه میتوانند با انتخاب درست مواد خوراکی، سلامت خود را حفظ کنند.فعالیتها، گفت و گ...
0
10.7k

در این فصل دانش آموزان با مفاهیم و دانش اساسی درباره تغذیه سالم آشنا میشوند. مفاهیم این درس به دانش آموزان کمک میکند در انتخاب مواد خوراکی دقت کنند و بدانند که چگونه میتوانند با انتخاب درست مواد خوراکی، سلامت خود را حفظ کنند.
فعالیتها، گفت و گو کنید و سایر کادرهای این درس به منظور تعمیق آموختههای قبلی و جدید و همچنین گسترش این آموختهها و کاربرد آنها در زندگی روزمره، تدوین شدهاند.
در این قسمت، طرح درس و روش تدریس درس مذکور به صورت یک فایل 12 صفحه ای آورده شده است. این فایل در قالب ورد تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
اهداف درس:
✅ انواع مواد مغذی و تأثیر آنها را در حفظ سلامت بدن گزارش کنند.
✅ اصول تغذیه سالم را گزارش کنند وآن را در زندگی فردی خود به کار گیرند.
✅ مثالهایی از ارتباط بین غذا و فرهنگ در محل زندگی خود گزارش کنند.
فعالیتها، گفت و گو کنید و سایر کادرهای این درس به منظور تعمیق آموختههای قبلی و جدید و همچنین گسترش این آموختهها و کاربرد آنها در زندگی روزمره، تدوین شدهاند.
در این قسمت، طرح درس و روش تدریس درس مذکور به صورت یک فایل 12 صفحه ای آورده شده است. این فایل در قالب ورد تهیه و تنظیم شده و امکان ویرایش آن وجود دارد.
اهداف درس:
✅ انواع مواد مغذی و تأثیر آنها را در حفظ سلامت بدن گزارش کنند.
✅ اصول تغذیه سالم را گزارش کنند وآن را در زندگی فردی خود به کار گیرند.
✅ مثالهایی از ارتباط بین غذا و فرهنگ در محل زندگی خود گزارش کنند.