-
فروشنده :
کاربر
-
- کد فایل : 50596
- فرمت فایل دانلودی : .DOC
- تعداد مشاهده : 9.4k
دسته بندی فابل ها
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد كارآفريني كارخانه فرآورده هاي لبني تاك شير

با دانلود تحقیق در مورد كارآفريني كارخانه فرآورده هاي لبني تاك شير در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق كارآفريني كارخانه فرآورده هاي لبني تاك شير را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق كارآفريني كارخانه فرآورده هاي لبني تاك شير ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد كارآفريني كارخانه فرآورده هاي لبني تاك شير
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:51 صفحه
قسمتی از فایل:
معرفي كارخانه فرآورده هاي لبني تاك شير ( پاتريس )
كارخانه فرآورده هاي لبني تاك شير در سال 1387 تاسیس شد که در موقعیت شیراز – شهرك صنعتي قرار گرفته است که نيروي انساني اين شركت حدود 40نفر است که حدود 30 نفر در سالن تولید مشغول به کار هستند و حدود 10 نفر مسئول کار های اداری هستند .
توليدات كارخانه و فرآيند توليد
- شیر که پس از پاستوریزه و هموژنیزه شدن با مقادیر متفاوت از چربی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.
- خامه، چربی شیر است که به سرشیر هم معروف است.
- خامه ترش، خامه ایست که به وسیله باکتری تخمیر و ترش شده است.
- شیر خشک، با حذف آب شیر به دست می آید.
- شیر غنی شده، شیری است که با تبخیر آب آن، غلیظ شده است و معمولاً به آن شکر هم اضافه می کنند.
- کره، همان چربی شیر است که از هم زدن خامه حاصل می شود.
- پنیر را از راه جامد کردن شیر تهیه می کنند. سپس این بخش جامد را از آب پنیر جدا کرده و می گذارند تا عمل بیاید. این کار معمولاً توسط باکتری یا مایه پنیر صورت می گیرد.
- ماست، شیری است که بوسیله باکتری استروپتوکوک ترش شده است.
- بستنی، خامه ایست که به آرامی یخ بسته است.
- کاسترد یخی