-
فروشنده :
کاربر
-
- کد فایل : 51709
- فرمت فایل دانلودی : .doc
- تعداد مشاهده : 11.7k
دسته بندی فابل ها
آخرین فایل ها
- بیشتر -دانلود تحقیق درمورد خصوصیات گیاه گندم

با دانلود تحقیق در مورد خصوصیات گیاه گندم در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق خصوصیات گیاه گندم را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق خصوصیات گیاه گندم ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد خصوصیات گیاه گندم
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:6 صفحه
قسمتی از فایل:
گندم ، گل آذین سنبلهای دارد. از هر گره آن معمولا یک سنبلچه متشکل از دو گلوم و سه گلچه بوجود میآید. گاهی تعداد گلچهها به 9 هم میرسد. دانه گندم بین دو پوشش قاشق مانند به نامهای پوشک بیرونی (لما) و پوشک درونی (پائولا) قرار گرفته است. برگهای گندم مانند برگهای سایر غلات (به جز ذرت و ارزن) ، نازک و کم عرض بوده و زبانههای کوچکی دارند.
میوه گندم
میوه گندم با توجه به گونه آن ، 3 تا 10 میلیمتر طول و 3 تا 5 میلیمتر هم قطر دارد و شامل بخشهای زیر است.
- گیاهک: یا رویان که تقریبا 5/2 درصد وزن دانه را تشکیل میدهد و سرشار از پروتئین و چربی است که این بخش را معمولا در تهیه آرد گندم جدا میکنند.
- سبوس: همان پوسته دانه است و تقریبا 14 درصد از وزن دانه را تشکیل میدهد. سبوس را هم همچون گیاهک در مرحله آرد سازی از دانه جدا میکنند و معمولا برای خوراک دام مورد استفاده قرار میگیرد.
همین میزان گلوتن گندم است که مرغوبیت آن را تعیین مینماید. گندمهای قرمز سخت بهاره و پاییزه گلوتن بیشتری دارند و به همین دلیل ، ارزش تهیه نان از آنها بیشتر است. چون خمیر حاصل از آردی که از لحاظ گلوتن غنی است، به دلیل داشتن حالت کشدار ، قادر است که گازه