10,000 تومان
-
فروشنده :
ramin
-
- کد فایل : 66087
- فرمت فایل دانلودی : word
- تعداد مشاهده : 293
- تعداد صفحات : 15
دسته بندی فابل ها
آخرین فایل ها
- بیشتر -در فرايند پختن به طريق سرخ كردن عميق، چربيها و روغنها به عنوان محيط واسطه انتقال حرارت
0
293

دانلود مقاله درمورد صنايع روغن تكميلي
کاربر گرامی فرمت فایل به صورت word
تعداد صفحات فایل 15صفحه است
ام سرخ كردن، آب از ماده غذائي تبخير و بافت خارج غذا با بفت داخلي آن تفاوت پيدا ميكند. روغن نيز بوسيله جذب، جذب سطحي يا عمل متقابل شيميائي، در غذاي سرخ شده يا پوشش آن نفوذ كرده پوسته اي ترد و شكننده به دور غذا تشكيل ميشود. مقدار روغن جذب شده بوسيله غذا به چند عامل از جمله غذائي كه سرخ ميشود، زمان و درجه حرارت سرخ كردن و شيمي روغن بستگي دارد.